Wednesday, 20 November 2013

Rendam kaki di Tupah

Assalamualaikum..

Bestnya..rugi btoi tak set utk p berkelah..kalau prepare utk berkelah dari awal kan best. Mana taknya..kami bukan bertujuan nk ke situ..tiba2 ja melencong ke sana..dari bwh nampak air banyak..dah tentu kat atas lg banyak. Sampai kat atas tgk..wuhuuu..boleh menyelam ni..air bersih..banyak..menderu jer..last2 rendam kaki p la sat pun..


Nampak tak tu..tgk gambaq saja pun dah dapat bayangkan macam mana dinginnya suasana kat situ..dengan monyet bergayutan..ayaq yang sejuk..wahhh...memang sangat  best. Kepada sahabat2 yang belum penah sampai ke Tupah..sila la datang dan rasai sendiri kedinginan ayaq sungai tu.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete